Posts : 264 Join date : 2010-12-26 Age : 29 Location : bilo gde sa cukerom...
aaaaaaaa mislila sam da sam ja jedina u Srbiji koja zna za njih.. obozavam ih divni su i ludii.. imaju najbolje pesme... preelepoo pevaju.. ja najvise volim Sivu, on mi cak na twitteru i odg...:) svakome bih preporucila da cuje njihove pesme.. omiljena mi je say it on the radio, a obozavam i all time low, lose my mind, heart vacancy...:)
Posts : 140 Join date : 2011-01-07 Age : 31 Location : Serbia
Nisi jedina...i ja ih obozavam...posle US5-a njih najvise volim....preslusala sam debi album i uzduz i popreko.....obozavam sve pesme....ali naj su mi Let`s get ugly, Heart vacancy, Replace your heart, Made, Weakness, Say it on the radio...slatki su mi svi..ali najvise volim Toma...ako saznas da ima neki forum o njima pls obavesti me..a mozemo i mi da ga napravimo...sta mislis? Hoces mi dati njegovu twitter adresu?
Posts : 264 Join date : 2010-12-26 Age : 29 Location : bilo gde sa cukerom...
jaoooooo ajde ti i ja da napravimooo.. poslacu ti na pm sve njihove twittere..;) aaaaaa bas mi je dragooo da ih i ti volis..:DD dobroo je da nisam jedina..:DDD stv imaju najzesce pesme..:))
Posts : 140 Join date : 2011-01-07 Age : 31 Location : Serbia
E hvala ti puno za one linkove...i meni je drago sto ih i ti volis...ae dogovoricemo se preko pm o pravljenju foruma..stvarno bih volela da ga napravimo....nikad nisam pravila ali napravicemo zajedno...